Steun

Alle vormen van steun worden integraal aangewend om onze ambities te realiseren. Steun kan via:
We danken alle personen, organisaties, serviceclubs, bedrijven,… die financieel, of op een andere manier, hebben bijgedragen om enkele projecten te verwezenlijken. Deze projecten zijn:
Zelf een projectvoorstel? Alle ideeën zijn van harte welkom. Stuur een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een bedrag in geld

Storten kan op het rekeningnummer: BE42 4700 2176 0154 met als vermelding “gift + naam + adres”.

Voor elke gift vanaf €40 ontvang je een fiscaal attest. Zo recupereer je 45% van uw gift via de belastingaangifte. Het fiscaal attest wordt opgestuurd in het jaar volgend op het jaar dat u de storting gedaan heeft. Dit gebeurt altijd in februari – maart.

Geef je een feestje of heb je iets te vieren? Dan is het gebruikelijk dat je gasten voor een cadeautje zorgen. Heb je zelf alles wat je hartje beheert, vermeld Ter Muiden als geschenkidee: “Komt de gedachte aan een cadeautje bij je op? Met een bijdrage aan Ter Muiden vzw maak je ons erg blij!”

Een quiz, eetfestijn, ontbijt op straat,… organiseren t.v.v. Ter Muiden vzw? Hulp nodig bij de organisatie? We werken hier graag aan mee! Neem zeker contact met ons op.

Schenking van attenties, goederen, materialen in goede staat,...

Wil je weten of je schenking een nieuw leven kan vinden binnen onze organisatie? Neem zeker contact met ons op.

Gratis Ter Muiden vzw steunen door online te shoppen

Online aankopen doen via booking.com, FUN, Coolblue, Collishop, Travel Bird,… en nog veel andere winkels? Wanneer je dit via de Trooperpagina doet: www.trooper.be/termuiden koop je niet alleen iets tofs voor jezelf, maar steun je Ter Muiden. Als je via de Trooperpagina naar de webshop van jouw keuze surft, kan je gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven. Van elke aankoop die je doet, gaat er een percentje naar Ter Muiden vzw. Iedereen blij!

Via een testament

Je kan zelf een testament opstellen of dat samen met een notaris doen. Je beslist zelf het bedrag dat je wenst na te laten. Geen erfgenamen in de eerste lijn (ouders, kinderen en partner)? Dan is een duo-legaat erg interessant. Verre familie of erfgenamen die geen familieband hebben met de overledene worden belast tegen het,tarief vreemden. Een flinke hap uit de erfenis moeten ze dus afstaan aan de fiscus. Tenzij de overledene d.m.v. een testament een deel van zijn vermogen nalaat aan een organisatie zoals Ter Muiden vzw. Ter Muiden vzw is dan verplicht om de successierechten van de erfgenamen te betalen. Vzw’s in Vlaanderen betalen slechts 8,5% successierechten. Een duo-legaat is dus interessant voor de erfgenamen én onze organisatie.

Meer informatie is terug te vinden in de brochure ‘maak het verschil, een goed doel in je testament‘.

Sponsoring

Ter Muiden vzw zorgt voor merk- en/of naambekendheid van je bedrijf door de vermelding van je logo in onze publicaties, facebookpagina, externe media… In ruil hiervoor stellen we een sponsorovereenkomst op waardoor deze aftrekbare bedrijfskost kan bewezen worden aan de fiscus. Neem contact met ons op voor meer informatie.